RSS
 

Camembert z glazurą żurawinową

28 gru

Co pięknie wygląda na stole i do tego pysznie smakuje!
Na ciepło, z nutką fantazji?
Ser!
Camembert!
Danie błyskawiczne, a za sprawą dodatków zyska i wyglądu i smaku!
Polecam!
10minut i podane!!!

 

Co nam trzeba?
dla 2 osób:
2 krążki sera camembert-dowlonego
Patelnia-grillowa najlepsza
glazura balsamiczna Octim-u mnie żurawinowa
kilka orzechów włoskich i łyżka suszonej żurawiny

Robimy!
Camembert kładziemy na rozgrzaną patelnię grillową i trzymamy po około 5-7 minut z każdej strony, aż będzie mięciutki w środku z wyraźnymi śladami grillowania-pręgi.
Podajmy ciepły i miękki polany glazurą posypany orzechami i żurawiną.
Wbijamy widelczyk i odpływamy jak nasz serek :-P
Smaczności!

 

 

 

Tags: , ,

Dodaj komentarz

 

 
  1. ~Sarna

    28 grudnia 2016 o 10:55

    pyszne połączenie smaków :)

     
  2. ~Kasia

    28 grudnia 2016 o 15:41

    Wygląda to przepysznie :)

     
    • latosiowy-dom

      29 grudnia 2016 o 11:48

      Dziękuje! :-D